WIE, WAT, WAAR?

De koers vindt steeds plaats op de vrijdagavond van het kermisweekend, dit jaar is dat 21 september 2018.
Het betreft een Gentlemen race en de wedstrijd wordt ingericht voor amateurs, masters en de beter getrainde wielertoerist.

Met start en finish aan Huize Bastijns in de Bisschopslaan, racen de renners door het centrum van Beerse. In criteriumstijl leggen zij in een twintigtal rondes 60 kilometer af, met een gemiddelde snelheid van ruim 40km/u duurt de wedstrijd zo'n anderhalf uur. De wedstrijd wordt gereden onder toezicht van een gediplomeerde wedstrijdjury van Wielerbond Vlaanderen.

Verspreid over de wedstrijd worden er verschillende premies uitgereikt aan de renners, deze kunnen natura- of geldprijzen zijn. Na de wedstrijd zijn er 3 klassementen waain de eerste 15 per klassement ook nog in de prijzen vallen. De klassementen die gehanteerd worden zijn: Algemeen, Beerse en 40+.

Terwijl de renners zich uitsloven kunnen toeschouwers genieten van een drankje en een leuke ambiance. Ook na de wedstrijd kan er wat nagepraat worden aan onze tentjes, de DJ zorgt er voor de juiste sfeer.

Met de koers geven we dus letterlijk het startschot van Beerse Kermis.

INSCHRIJVEN

De online inschrijving is afgesloten.

Inschrijvingsgeld kan betaald worden op volgend nummer: BE83-9731-3563-3215 met als mededeling de naam van de renner.

De voorlopige deelnemerslijst kan je hier raadplegen: Voorlopig nog niet beschikbaar

PARCOURS


Het parcours loopt over volgende straten:
Bisschopslaan, Kerkplein, Vredestraat, Schoolstraat, Steenovenstraat, Heibergstraat, Bremstraat, Pastoriestraat, Abdijstraat, Bisschopslaan.

SPONSORS EDITIE 2018

   
         
    Onze sponsors: